top of page
DSC_0347_edited.jpg

KENNISMAKING

Graag wil ik mezelf even voorstellen!

Mijn naam is Caro. Ik woon samen met mijn vriend Cedric in Meldert, gelegen in Limburg (België).

Ik ben altijd een grote dierenliefhebber geweest. Het was dan ook een voor de hand liggende keuze voor mij om dierenarts te worden. Negen jaar geleden maakte ik mijn kinderdroom waar en studeerde ik af als dierenarts. Sindsdien ben ik werkzaam in een dierenartsencentrum voor gezelschapsdieren. 

Tijdens het eerste jaar van mijn studie diergeneeskunde leerde ik voor het eerst de Brits Korthaar kennen. Ik was meteen verkocht!

Niet lang nadat de bouw van ons huis voltooid was, kwam Pepijn in 2020 in ons leven. Onze eerste eigen Brit! Omdat ik van mening ben dat kittens samen horen op te groeien met een soortgenootje, werd Pepijn al snel vergezeld door Miel. Je kan hen terugvinden bij 'Castraten'.

Sinds de komst van onze twee Britten, is de liefde voor dit prachtige ras alleen maar groter geworden. En zo begon de droom om zelf te fokken stilaan te groeien. Ik ging me steeds meer verdiepen in het ras, in de genetica, in de kleurvererving etc. Daarnaast besloot ik de opleiding 'Kattenkweker' via Educats te volgen. En heb ik uiteindelijk cattery Felis Limousi opgericht. Ik ben erg blij dat de cattery van start kan gaan met de komst van ons eerste fokpoesje, Itty GoldenBri! Je kan haar terugvinden bij 'Poezen'. 

thumbnail_ECC61B83-A111-451E-B6E4-796086AF8184.jpg
bottom of page